Blötlägg kikärternairikligt med kallt vatten över natten. Häll bort vattnet och mixakikärterna. Tillsätt salt, persilja, vitlökibitar, citronsaft, peppar och ägg och mixatill en smet
Jag vet inte hur mycket av allt jag använde men dessa ingredienser hade jag i. Färsk bladpersilja, basilika och jamaicansktimjan (mer lik mynta i smak)
Smula ner jästen i en bunke. Häll över det fingervarma vattnet och rör om så att jästen löser sig. Mosa potatisarna och rör ner dem tillsammans med vatten, salt och det mesta av mjölet
För några månader sedan delade jag med mig av mitt recept på Broccoli & Halloumibiffar som blev en omtyckt maträtt bland många, vilket såklart gjorde mig superglad
Tsatsiki. Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.