Det är ganska gott med någon form av pudding eller kaka efter en soppmåltid. Vi åt ofta risgrynspudding eller mannagrynspudding med saftsås hemma hos mig, för att förstärka mättnaden efter soppan
1 msk socker (sötningsmedel). Hacka mandeln. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör till en jämn smet (blir ju lite "klumpar" av keson men de är ok)
Servera med färska bär eller lågkalorisylt. Jag älskar den här kesokakan. Jag brukar äta med bär men idag var jag sugen på lite sylt så det fick bli hallon- lågkalorisylt (
Dessutom är kesokaka alltid gott så det här kunde ju bara inte bli fel. Det känns som att jag bara gör saker med päron och vanilj just nu men det är helt klart min nya favorit
Hon hade med sig den här på vår senaste MBT och den var så himla, himla god. Det enda jag vet säkert just nu är att jag precis i detta nu hade velat ha en gigantisk bit av Sofies kesokaka
Försöker ju få ner nivån på kolhydraterna i min kost just nu och av någon outgrundlig anledning blev jag otroligt sugen på ostkaka för några dagar sedan och detta sug ville inte släppa, så jag vek mig och sökte reda på recept på nätet och utifrån det gjorde jag mig en liten kesokaka som är otroligt lätt att göra
Servera ljummen med grekisk yoghurt eller lätt vispad grädde, bär eller frukt. Rena proteinbomben till fikat istället för söta bullar & kakor, då kan jag tipsa om denna goda kaka som dessutom är nyttig
Kesokakamed äpple och kardemumma. Här med höstsmaker som äpple, kardemumma och mandel. Den populära kesokakan som passar perfekt när suget sätter in så här på eftermiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.