Stekt äggsallad med kaviarröra. Idag har det varit vård av sjukt barn här hemma. Tror att det är första dagen i år som det faktiskt anmäls vab, så det får man väl inte klaga på
Den här varianten, med en ägg och kaviarröra var god, men den kanske inte passade så bra till glögg. Kaviarröra som tilltugg4 portioner2 dl vispgrädde2 hårdkokta ägg2-3 msk kaviar1/2 kruka gräslöknågra skivor knäckebröd eller pumpernickelsvartpepparVispa grädden till hårt skum
Så var det med de här crostini de här kanapéerna med kaviarröra på smör respektive olivolja. Vi testar, som bekant, recept från Artusis gamla kokbok och det är inte allt som är lyckat
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Recept. Gäst. tors, 2013-08-29 16. 46. 10min. (1). Dela ägget. Sätt alla ingredienser i en skål och rör om. Skeda hälften av röran per ägg och garnera med persiljan
Rulla ut smördegen och lägg den på bakplåtspapper på en plåt vik upp en kant runt om fördela creme fraichen i ett tunt lager ovanpå skala och skiva potatisen tunt och lägg den som takplattor ovanpå grädda i 200 grader i nedre delen av ugnen 15-20 min låt svalna och skär i ca 12 bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.