Stekt äggsallad medkaviarröra. Tiden som frilansare har liksom inte inneburit så mycket lyx inom den där skyddsnätssektorn, men nu är jag ordentlig och anställd, en mycket enklare, vanlig person på pappret som passar in i mallen (menar inte att avskräcka någon alls, det var det bästa jag gjort, dock med mycket krångel)
Den här varianten, med en ägg och kaviarröra var god, men den kanske inte passade så bra till glögg. Det fina med det här receptet är att väldigt vardagliga ingredienser, som man ofta har hemma, förvandlas till ett ganska festligt tilltugg
Så var det med de här crostini de här kanapéerna medkaviarröra på smör respektive olivolja. Vi testar, som bekant, recept från Artusis gamla kokbok och det är inte allt som är lyckat
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Stekt äggsallad medkaviarröra. Tycker verkligen att det är ett genialiskt livsmedel. Jag är även väldigt sugen på att skaffa höns, har inte fått med mig Pat än – men jobbar på det
Hacka äggen blanda med kaviar,gräddfil,och gräslök krydda med peppar lägg en klick på varje munsbit garnera med kapris och dill 1 rulle kavlad smördeg 350 g
Koka fisken försiktigt i lite vatten med kryddor i. Blanda kesellan med kaviar, lök och gräslök. Servera fisken med några skedar buljong/fiskspad över, kaviarkesellan och potatis kokt med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.