4 900 g fast potatis 1 purjolök 1 msk olja salt och peppar 2 tomater ca 500 g skivad kassler 2 dl lätt crème fraiche paprika och chili 1 dl mjölk (gärna 1,5 %) 1 dl riven ost (gärna 11 %) 2 msk färskriven pepparrot Lägg till i inköpslistan
Skiva tomaterna och lägg på färskosten. Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form. Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen
Skiva tomaterna och lägg på färskosten. Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form. Strö över örter och servera gärna med fullkornsris och en krispig sallad
För några år gick det ju en film med stekta gröna tomater i själva titeln, nog tusan borde det gå att fräsa upp våra tingestar redan innan de har fått sin röda färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.