Hetta upp en stekpanna till hög värme och stek lövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg. Mat med brun sås blir just brun på bild och därmed inte så vackert att vila ögonen på
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Segare kött får man leta efter (och förmodligen inte hitta). Jag har alltid, fram tills nu, haft tur med lövbiff, och aldrig köpt segisar, men det här tog alla priser
och det är riktig matkoma här. igår kom jag tack och lov iväg till kiropraktorn. Men mannen kom iväg på det och det var en nöjd, glad och ambitiös kille vi har
Häll såsen över lövbiffarnaoch strö över klippt persilja. Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Idag har varit en solig och härlig dag, perfekt att gå på trädgårdsmässa
Servera lövbiffarna med teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. Nu blir det väderprat igen, men det går inte att låta bli… en helt otrolig dag sol, sol sol och blå himmel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.