Täck medsalamioch mozzarella, rulla ihop med hjälp av plastfolien till en tight rulle, lägg på baconmattanoch rulla sedan ihop den medbaconet, försök att få så tight du kan
Fyll pajskalet medbacon, svampfräs, riven ost och rucola. Arbeta ihop smöret med bägge mjölsorter och ättika för hand eller kör snabbt ihop till en deg i matberedare
I frysen hittade jag förvällda kantareller, baconoch riven ost med stark smak (vet ej vilken). Blanda ner kantarellerna och krydda med salt och svartpeppar
Börja med att hacka löken och bryn den i olivolja. Sänk värmen till medelvärme. Stek baconen på hög värme en kortare stund och tillsätt sedan olivolja, löken och innehållet i bunken
En riktigt läcker kantarellpaj av alla härliga trattisar jag fått. Jag tog också upp ett litet paket rökt skinka från frysen, och i kylen hade jag brysselkål som behövde lite sällskap, liksom osten vi köpte under skördefesten ”Ölands-osten med smak av calvados” helt otroligt god, men nu börjar den gå på sista versen som påläggsost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.