Kantarellcrêpes
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl Mellanmjölk
  • 2 dl Vetemjöl
  • 3 st Ägg
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 200 g Kantareller
  • 250 g Skogschampinjoner
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 80 g Salladslök
  • 0.8 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 st Huvudsallat
  • 200 g Rödkål Färsk
  • 0.5 st Gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.