Tycker att det är så smidigt att baka i en långpanna och så blir det lite mindre mängd än i en vanlig kakform vilket är bra för mig som så fort vill baka något nytt
Jag valde att göra pannacottan för sig och servera med ett havresmul i stället, men vill du göra den i pajvariant tycker jag att du ska kolla in hos Maria
Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citron och mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmuloroch luftig italiensk maräng
Numera går jag med en liten påse i fickan när jag tar en promenad och plockar med mig lite blåbär hem (och hoppas springa på en kantarell men det gör jag inte)
Tillsätt mjöl och arbeta ihop med en slickepott till en slät och len massa. ServeringLägg lite havresmulor på en tallrik, gör kulor av sorbeten och lägg på smulorna
Pannacottan toppade jag med äppel jag stekt och så knaprigt havresmul som jag stekte först. Här har jag nu gjort en ganska enkel med smak av vanilj, fast vanilj är ju underbart så det kan ju inte bli annat än gott
Smält ihop smör, socker och kanel i en kastrull och pensla äpplena med det. Nu börjar dom svenska äpplena komma ut i butikerna och då blir man bara sugen på att göra äpplepaj/kaka
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.