) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Lägg i en klick smör när den är klar. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedaretillsammans med yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Hade vare sig lust eller tid att springa ner tillmatbutiken, så goda råd blev dyra. Ett tips som ringde i öronen under gårdagskvällen då jag skulle baka en tårtbotten och upptäckte att jag inte hade tillräckligt med socker hemma
Tillsätt gulbetorna, sockerärtorna, ruccolan och delade körsbärstomater. Och gult, det måste vara något gult i maten tycker jag såsom tex ägg och gulbetor som jag har i receptet nedan
Värre blir det kanske i morgon då jag ska ge mig ut i helt okända trakter för att möta upp Karin - min gymnasieklasskompis och som jag inte träffat sedan studenten för trettio år sedan
Mitt tips på njutbar mattill nyårsafton går därför i maritimt tema. Såsen som du får recept på idag använde jag ofta när jag jobbade som köksmästare på Kvarterskrogen och på Verkö Slott
TIPS inför matlagning. Som ni vet, älskar jag både att äta och laga mat. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.