Skala och riv löken fint, blanda ihop med kalvfärsen, ägget och grädden. I väntan på att jag hittar lösningen har jag hittat ett mer än värdigt substitut, kalvfärsjärpar, formen är betydligt mer förlåtande och det är minst lika gott
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaka av med salt/vitpeppar. _________________________________________________________________________________Fler recept med fläskfilé hittar du HÄR >>
Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Den här rätten var underbart god. Tagen från Per Morbergs kokbok "lagar husmanskost". 4 portioner 400g vit fiskfilé 1 1/2 msk salt/liter vatten 1 gul lök 1 bit purjolök 1/2 morot 10 vitpepparkorn 3 kryddpepparkorn 2 lagerblad Såsen
Blanda lagalätt med kycklingfond och idealmjöl i en kastrull. Smaksätt med pepparrot, hur mycket beror på hur stark den är och hur stark sås du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.