Kalvfärsbiffar med rotsaker & brunsås
Jimps & Millis LCHF
Jimps & Millis LCHF
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 800 g kalvfärs
  • 2 ägg ½ dl olivolja
  • 3 msk rödvin
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 hackad schalottenlök
  • 1 tsk kalvfond koncentrerad
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 krm salt
  • smör och 3 st vitlöksklyftor att steka i
  • 1 st schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta ½ msk whiskey
  • 1 msk kalvfond koncentrerad
  • 1 dl vatten
  • 1 msk soja
  • 5 dl grädde
  • 150 g philadelphiaost
  • salt & peppar
  • smör
  • 100 g smör
  • ½-1 msk grov smakrik senap
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svarpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.