Lagom stora och frasiga smördeg med hallon och vaniljkräm. 1 förpackning smördeg, färdigkavlad. Så att du får ut 6 st plattor med smördeg. 1 förpackning smördeg, färdigkavlad
Perfekt att äta framför en bra film eller efter en god middag med nära & kära. Vill man så kan man göra egen smördeg, men denna gången valde jag att köpa färdiga plattor som är frysta
Svamp, fetaost, spenat, filodeg och smördeg är just nu favoriterna. Antingen ner i en gryta med buljong och grädde till en soppa eller som i detta fallet en smördegsplatta som fylls med svampröra och sedan tillagas i ugnen i tjugo minuter
Lägg smördegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper under. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader. - Läs hela inlägget här 200 g smördeg
Börja med kalvsteken. Stick in en kökstermometer i den tjockaste delen av kalvsteken. Grilla först kalven direkt ovanför glöden så att den får fin färg runt om
dragon, kalvkotlett och sparrispotatis. 2 x 200 gram kalvkotlett. 2 x 200 gram kalvkotlett. Efter att ha haft föräldrarna på helgbesök, fanns det en hel del intressant lämnat i kylen
Skär kalvstek i ganska tunna skivor och lägg i en bunke. Kött. Häll på salt, svartpeppar, timjan, 2 pressade vitlöksklyftor, 3 msk soya, 1 msk honung, 2 msk olivolja och knåda in i köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.