Servera fiskgrytan tillsammans med kokt potatis och exempelvis lätt förvällda bönor. En krämig fiskgryta som får smak av apelsin ochcurryoch som man helt enkelt bara vill ha mer av
4 600 g alaska pollock 900 g potatis 250 g broccoli 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk curry 1 msk maizena majsstärkelse salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Mustig och rejäl fiskgrytamed hemgjord buljong. Serveras medjasminrisoch gröna ärtor. Avsluta med att tillsätta pastis samt smaka av med salt och peppar
Servera medris, lite färska tomater och ett glatt humör. Ochmed Oumph. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginlägg i veckan sommaren igenom med #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
ca 1,4 kg kycklingdelar med ben 1,5 hönsbuljongtärning ca 7 dl vatten 1 morot, i bitar 1 gul lök 5 hela nejlikor 1 lagerblad (litet). 2 msk curry 2 msk smör 1,5 msk vetemjöl 3 dl silad buljong från koket 1 dl grädde
Tillsätt sedan currypastanoch låt fräsa med en minut innan du tillsätter vatten, kokosmjölk, morötter, en skvätt fisksås och sesamolja och låt puttra några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.