Kan nog varadet godaste jag gjort. Detkan inte bli bättre än så. Vi gick hela familjen och tittade på konsten för att se vilka vi tycker vi kan ha hemma
Som rubriken avslöjar så kan alltså dettavaradet godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Om jag skulle planera för den här rätten så skulle jag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
Låt degen hellre vara lite kladdig än fast och torr. Väljer du att värma på degvätskankan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland det godaste jag bakat i lchf-väg
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Låt kakankallna. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Detkanvara fantastiskt att baka med sina barn. Det är snarare önsketänkande. Men grejen är att just nu är det smått omöjligt för mig att baka något mer avancerat, eftersom kindergarten råkar vara stängt idag och alla tre barnen är hemma
De skall kunna lossna inprincip av sig själva. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.