Ställ smöret kallt tills det är dags att servera det. Entrecôte Caféde Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Caféde Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Gör ganska små köttbullar och lägg ut på plåt med bakplåtspapper. I och med att du trycker igenom köttfärsen genom påsens ganska lilla hål (du behöver inte använda något munstycke) så trycks smeten ihop på ett optimalt vis och du behöver bara forma bullarna litet lätt
Ert fotbad kommer snart kallas sous vide och när det serveras Kalles kaviar till äggen kommer ni behöva förklara varför man hos Thomas och Sofia får störrom
Så hittade jag en bit entrecôte med kort datum på affären härom sistens så då beslutade jag mig för att återuppleva just Entrecôte Caféde Paris och köpte med mig också en burk mango chutney
Servera entrecôten toppad medCaféde Paris och varma haricots verts toppademed flingsalt. Gratinera smöret i ugnen tills det har fått lite färg eller bränn ytan med en gasolbrännare
Caféde Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Slå på caféde paris såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.