Kalkonkroketter med portvinsstuvade kantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl kokt eller stekt kalkonkött i tärningar
  • 3 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 2 msk kantareller
  • stekta och hackade
  • 2 äggulor
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smält smör
  • Olja till fritering
  • Vetemjöl
  •  
  • Sås
  • 300 g kantareller
  • 2 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk portvin
  •  
  • Till panering
  • 1 uppvispat ägg
  • Ströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.