Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Täck med plastfolie. Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet
Spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med marsipan. Hennes mamma önskade en tårta i samma stil som Kathleen fick förra året men med vita pärlor istället för guld, jag gjorde även en annan sorts krona
Idag arbetade hon sin sista dag innan hennes ledighet med bröllop och smekmånad så då tänkte jag att det kunde passa att få koppla av med lite sötsaker till kvällsfikan för henne och hennes blivande
Vispa kristyrenmed elvisp några minuter så att den blir hård. Använd en spritspåse med ett munstycke med ett litet hål eller gör en strut av dubbelt smörpapper och tejpa ihop med frystejp
Vispa äggvita och florsocker med en elvisp tills du har en fast och fluffig kristyr. Sikta mjölet med bikarbonat i en bunke, tillsätt den smälta blandningen och rör tills allt är välblandat, överarbeta inte degen
Eftersom ingen i vår familj är några större gräddälskare och just princesstårtor brukar ju drypa av grädde så täckte jag tårtan med vnailjkräm innan marsipanlocket lades på
Fick supersöta rosa rosorInnan idag lovade jag ju att återkomma med vad jag lagade för födelsedagsmiddag och ibland går det alldeles utmärkt att köra en favorit i repris
Vänd upp och ned på serveringsfat och dekorera med frukter/mandel. Klä en sil/durkslag eller kaffetratt med en silduk eller melitafilter, eller en pashaform om man råkar ha det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.