En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Jag skulle dessutom gissa att det var första gångerna jag kom i kontakt med just avokado
Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Ett glutenfritt fröknäcke som är helt fantastiskt. Låt svalna och njut sedan av ditt ljuvliga fröknäcke som du kommer få göra många plåtar av, de lovar jag
Jag hade gjort en Fiskgryta, Frida hade köpt med sig ett förbaskat gott vin och Ida hade gjort en dessert som var så grymt god som jag ska försöka mig på att kopiera någon dag
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Då blev användandet av dubbla surar ett sätt att hålla dem båda alerta
Förra årets som torkade på ett myggfönster framför en värmepump har en helt annan färg och storlek. Hade nog lite för hög värme när jag påbörjade torkningen av trattkantarellerna i varmluftsugnen
Det var nog inte bara kryddningen som gjorde att de blev extra bra i dag. Köttbullarna vi åt i dag var enligt vårt vanliga recept som jag oftast använder ändå berömde Leif dem jättemycket och tyckte att de var ovanligt goda
) Men kan säga att det här var ett väldans enkelt och lättbakat bröd, dock jäsningstider somett vanligt bröd men här behöver man inte heller knåda eller få till mjölet bra i degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.