500 gr nöt/blandfärs. Hacka persiljan. Riv potatisen och morötterna grovt. Finhacka löken. Blanda grönsakerna och kryddorna med köttfärsen, forma fina små platta biffar
lök/vitlök/paprikapulver. Dagens tips är dessa enkla köttfärsbiffar. lök/vitlök/paprikapulver. Perfekt att göra en stor sats av och ha i frysen för sånna dagar där man inte riktigt orkar laga mat
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Lägg havregryn, potatismjöl, mjölk och fond i en skål. Rör om och låt svälla i 10 minuter. Skala och hacka löken och fräs i en stekpanna med 1 msk smör tills den blir mjuk och börjar ta färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.