Smakaav, strö gräslök över och serveramed ris. Skiva och strimla köttet och bryn det fint. Tillsätt buljong, senap och fraiche och låt alltputtra 8-10 min. 3 msk senap. 2 dl mini fraiche
Serveramedsalsa och sallad. Jagälskar tex-mex (som ni kanskehar märkt) och det bästamedViktVäktarna är attjagkanfortfarandeäta det jagälskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Kryddamedsalt o peppar. Skär filen i mindre bitar. Stek i teflonpannatillsammansmedsvampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Hacka ihop allaingredienserna till pajdegenmedgaffel. Skala, kärna ur och skivaäpplena tunnt. Blandaäppelbitarnamedkanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
Blandapastanmedfraiche och pastakryddan. Krydda köttet medsalt och peppar, stek i resten avoljan. Strimla löken, paprikan, halveratomaterna och delasockerärterna i mindre bitar
Serveramed kokt potatis, gelé och en god sallad. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök, tomatpuré, paprika pulver och buljongtärning
En egentligen väldigt enkel grytamed de traditionellasmakerna men med den storaskillnadenattman låter köttet ligga i en marinad över natteninnanmantillagar det
I en kastrull bryn grytbitarna i olivoljan, riv den gula löken och ta i den. Ta nu i buljongtärningen, kryddpepparkornen, tomatpurén, vattnet, persiljan,sockretsamtkryddamedsalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.