Köttgryta, blomkålsmos och tomater. KÖTTGRYTAAV FRANSYSKA. Köttgryta är ju aldrig fel och här kokade jag en härlig köttgryta på fransyska och serverade den med blomkålsmos smaksatt med pepparrot, jättegott
Well, här kommer i alla fall receptet på Najnis höstiga köttgryta med en touch av apelsin. Sisådär ja – då har det blivit dags att dela med sig av ännu ett av de recept som lagats här i Najnis kök denna helg
Tillsätt grädde och smaka av med sambal. Red av med lite maizena. Enkel köttgryta 4 port. Kom på att jag måste skynda mig och skriva ner receptet på den här grytan medans jag kommer ihåg hur jag gjorde
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga. 1 kg högrev av nöt. Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.