Ingredienser Portioner. 6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsbakad vitkål med umamismör och hasselnötter. Jag kommer med all säkerhet att göra detta igen. När jag nu googlat lite så kallas ju umami den femte grundsmaken, sötma, sälta, surhet, beska och umami
ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Stek i smör och krydda med kummin. ) Nu var ju bara frågan vad vi skulle göra med dem. Min kompis hade beställt Linas matkasse och fått Italiensk fläskkorv, något hon verkligen inte kunde tänka sig att äta
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Gråkallt väder fungerar inte så bra ihop med min kropp och nu märker jag av min skadade rygg mer än på länge, med ett litet ryggskott som kom efter tågresan
När soppan är färdig servera med en klick crème Fraiche på toppen och en rostmacka. Vad som är godast med denna soppa är att den smakar ännu bättre dagen efter då alla smaker fått dra ihop sig ordentligt
Kvällsmaten blir en vitkål och rödlöksallad med stekt kassler. Krama om allt så kålen får smak av vätskan som blir, till detta ska jag ha stekt kassler, perfekt till grillat med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.