Lägg färs och svampfräs i pajskalet. Stek färsen smulig i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök och kantareller tills det börjar få färg i en stekpanna med 1 msk smör
Denna pajen kom till på ett liknande sätt en gång - köttfärspaj efterfrågades, och sen hade jag lite broccoli som jag inte riktigt hade någon plan för, så det fick göra köttfärsen sällskap i pajskalet
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Rör ihop med löken, svampen och paprikan. Finfördela smöret i mjölet med fingertopparna eller använd elvisp med degkrokar och arbeta ihop till en jämn och fin pajdeg
Servera med en sallad och en klick creme fraiche för bästa smak. Här kommer en riktigt god och smakrik köttfärspaj, passar lika bra till lunch som middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.