Köttfärspaj med sufflétak
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g margarin
  • 2-3 tsk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 500 g nöt- eller älgfärs
  • 1 stor finhackad gul lök
  • 1 burk konserverade skivade champinjoner à 200 g
  • Smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 tsk dragon
  • 1 msk kinesisk soja
  • 2 hackade fasta tomater
  • 100 g mjuk vitlöksost
  •  
  • Sufflétak
  • 1 burk créme fraiche à 2 dl
  • 2 msk svensk senap
  • 5 dl hackad persilja
  • 3 äggvitor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.