200 grader
☆ Bryn färsen och krydda med valfria kryddor. ☆ Blanda äggen med grädden och krydda lite. Tillsätt ev en skvätt vatten. ☆ Häll över färsen i en ugnssäker form och häll över smeten. In i ugnen i ca 20 min ☆ Undertiden hackar du paprikan, purjolöken och löken i mindre bitar. Stek upp tillsammans med baconen i kokosolja. ☆ Ta ut formen från ugnen och lägg röran som ett täcke ovanpå samt häll på den rivna osten. ☆ In i ugnen igen i ca 10 min, tills osten smält.
Dekorera med skivad tomat och skivad Mozzarella. Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Igår gjorde jag denna goda köttfärsomelletten och den kommer jag sannerligen göra fler gånger eftersom den var så himmla god, och inte var den komplicerad heller
Vispa äggen med grädde och oregano och häll i en smörad gratängform. Igår satt jag och surfade runt efter nya spännande recept och när min man gick förbi fick han syn på detta och utbrister "kan vi inte äta det i morgon
I stället för det klassiska fredagsmyset à la tacos blev det en smarrig omelett med tacoköttfärs och ett krämigt täcke ovanpå, som jag åt tillsammans med de vanliga tacotillbehören
Nåt jag kan dela med mig av är i alla fall ett recept på den goda potatis vi åt till grillat på midsommarafton, denna kommer det bli fler gånger i sommar, MUMS
Tillsammans med den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddiga rädisorna och citronen friskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Återkommer med recept på detta. så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Bruschetta och surdegsbröd med pesto. En surdegsbaugette med ett gott pålägg så här på försommaren är jättegott som en lättare lunch, på picknicken eller till middagen
Snabbinlagd gurka är en gammal favorit, som alltid får mig att tänka på söndagsmiddagar hos mormor, med slottsstek, gräddsås, gele och såklart inlagd gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.