Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Pensla grönsakerna med olja och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla ytorna med rapsolja. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Skiva kycklingen och stek den, krydda med salt, peppar och lite grillkrydda. Toppa med rödlök. I går bakade jag ciabattaoch som så där härligt segt och luftigt som det ska vara och då passade ju alldeles utmärkt att göra en smarrig kycklingmacka till kvällsmat, så här får ni receptet på både brödet och kycklingmackan
Denna kväll hade vi lite ärenden att fixa så till middag fick det bli en snabblagad och matig ciabattamed salami och mozzarella, vilket är en underbar kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.