Häll i formen och blanda med riset. Koka sedan 3 dl ris och lägg i botten på en smord ugnsform. Stek nötfärsen i 1 msk smör under tiden, salta och peppra efter smak. Stek den strimlade vitkålen i 1 msk smör på medelvärme ca 10 min, den ska bli blank och glansig. Krydda med 1 msk curry och 3 msk sirap och rör om ordentligt. Dela 1 msk curry och. 3 msk sirap och rör om ordentligt
Smaka av med salt och peppar och strö över lingon vid servering. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tillsammans med färsen så att färsen blir genomstekt
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Njut med en god sallad. Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan
Krydda med salt, peppar och spiskummin efter smak. Lägg i köttfärsen ochvitkålenoch blanda om. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek löken mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.