Vispa ihop ägg, grädde och ost. Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med färsen tills den är klar. Häll i hälften av pastaröran i en smörad ungsäker form och strö över den rivna osten och sedan resten av pastaröran i formen
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskostmed tomater. 5 dl riven ost. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskostmed tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. 1Vispa ihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratinera tills potatisen är mjuk, ca 1 timme
Vispa ihop färskost och grädde, blanda i strimlade soltorkade tomater och häll sen i formen. Igår gjorde jag den här fantastiskt goda köttfärsgratängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.