Bra rätt om man har köttfärsbiffar över men annars är det inget jag skulle laga igen. Vi hade köttfärsbiffar från gårdagen (hamburgare) så jag la dem i en ugnsform tillsammans med skivadzucchinioch hällde över en sås av krossade tomater, 1/2 pressad citron, 1 pressad vitlöksklyfta, oregano, salt, peppar och strödde därefter över skivade svarta oliver
Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket
Hela familjenfullkomligt slukade faten – och sådana rätter kan man inte ha för många av. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfinaskogschampinjoner
Om du kombinerar baljväxter (linser, bönor eller ärter) och något spannmål (pasta, matgryn, bröd) så har du säkrat upp måltidensproteinintag – visst är det smart
Vi köper ibland ett kilozucchinii affären och gör två långpanneplåtar med zucchinirundlari olja som man sedan kan ha som tillbehörtill kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffari en sås med smak av paprikaochbasilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.