Istället för squash-tagliatelle som jag serverade sist, fräste jag den här gången, finstrimlad brysselkål i rikligt med smör, som jag sedan kryddade med salt och peppar
När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisen och skölj sparrisen. Se till att skaka pannan då och då under rostningen så nötterna inte bränns vid
se, nämligen brysselkål med bacon och parmesanost. Så himla gott och enkelt. Som tur var åkte jag och handlade samma kväll och kunde inte sluta tänka på inlägget om brysselkål
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Skala potatisen och koka i saltat vatten tills potatisen är mjuk. Smörstekt torskrygg. Häll av vattnet och tillsätt smör, grädde, äggulor och salt samt peppar
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.