Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag gör dessutom egen marinad och marinerar ungefär sex olika paket där två av dessa blir i form av grytbitar
Vill du ha en mera likörkonsistens så tillsätt likörbody istället för socker. Jag har en stor burk så jag gör dubbel sats när jag väl kommer mig för, och det på Brännvin Special, Explorer eller Renat
Men igår slog vi till på en klassisk räkcoktail, fast i ny tappning. men det är bara roligt och viktigt, tror jag, att drömma lite ihop ibland Klassisk rökcoktail i ny tappningBlandad salladMandrinerCoktailtomaterAvocadoKorianderGurkaToppa med räkor (Garna skalade för hand)
Låt oss titta på en smakrik rätt, som fungerar som snacks och likasom tilltugg till annan mat. Det här är ett enkelt recept på rostade kikärtor med chilismak
Vi har gjort vår egen glögg på granatäppeljuice och äppeljuice. Glöggmys på första advent. Det här blir en kryddig och ganska torr alkoholfriglögg som kan njutas av hela familjen
En deg på vildjäst är just vild och gör lite som den vill. Känns degen inte klar efter fem timmar fast det står i receptet att det är så lång tid det ska ta, då är det bara att vänta en stund till
Häll i lite paprikapulver (beroende på styrka) och salta och peppra efter tycke och smak. Läs också. Så odlar du ingefära – steg för steg Hemgjord falafel (4-6 personer) Ingredienser
Vi körde det enklaste receptet vi kunde hitta bland urklippen i vårt receptskatt Gröna lådan, minskade en del på sockermängden efter att ha smakat oss fram efter blandningen på de äpplena vi använde, både matäpplen som var syrliga och dessertäpplen som var sötare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.