Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
1 – 1 1/2 dl muscovadosocker. 2 citroner 1 –. Det här receptet såg jag plötsligt på baksidan av en påse med frysta jordgubbar och tänkte att det måste jag prova
Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis. Vi värmde upp köttet i sin påse i en kastrull med kokande vatten och sen grillade vi den lite snabbt på grillen
Men istället för att köpa i pizzerian gjorde vi vår egen som är mycket godare. God fortsättning. Jag hoppas att ni fått ett bra avslut på året som lämnat oss och att ni nu ser framåt till det år som väntar oss i positiv anda
Du kanske också gillarSalamipasta med färskost och champinjonerLasagne – en klassiker. Såhär på vardagskvällarna är det lätt att fantasin för matlagning tryter och man vill bara få mat snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.