Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Igår gjorde jag tomtegröt och jag lyckades, jag har faktiskt tagit avstånd från just tomtegröt tidigare då det bara bränner fast i grytan men med det här receptet får man finfin gröt och det är så enkelt, testa
Hittade även endel smörsopp (Älsklings svamp), Taggisar (Oxå dåligt år) & lite gula kantareller. Jo, jag & pappa va ute både lördagen & Söndagen i svamskogen
Jag är verkligen inte bra på att ta sådana där ursnygga och kreativa matbilder, men med en bra kamera går det ändå att ta bra bilder utan att ha så mycket kunskap i hur kameran egentligen funkar
Ja, då var kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Så var dagen kommen då det var dags att dra igång stora gröt-koket. I morgon kommer nämligen delar av släkten hit, och vad passar då bättre att bjuda på såhär dan före dan är ”Ris à la malta”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.