Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers. Beräkna 70-85 minuter per kilo skinka. Mimosasallad, 10-15 bufféport. 150-200 g cream cheese med smak av vitlök och örter. 2-3 msk riven pepparrot. 2-3 msk hackad dill. Mascarpone- och citroncreme med persikopurè, 8-12 mindre desserter (jag gjorde 12 små). Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers. 2-3 msk riven pepparrot. 2-3 msk hackad dill. Mascarpone- och citroncreme med persikopurè, 8-12 mindre desserter (jag gjorde 12 små)
Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna. 2017-07-30 @ 21. 5-7 minuter till
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Mormor Anna-Gretas flädersaft. 90 gram citron- el vinsyra. Idag har jag satt årets flädersaft. Jag såg att blommorna på fläderbusken precis har slagit ut
GRANATÄPPLE-OCH LÖKSILL. Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Semla-rulltårta. 7 g fett Semla-rulltårta. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Ca 6-8 pers. Pernilla Ca 6-8 pers. I morgon är det midsommar. Härligt. Och idag strålar solen vid stugan. I morgon ska det regna, men det är ju tradition och det struntar vi i
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Fortsätt att maila frågor och tips på inlägg ni vill läsa (info@tasty-health. Den här cheesecaken behöver alltså inte bakas utan görs helst dagen innan den ska ätas (eller i alla fall minst 5-6 timmar innan) och förvaras i frysen fram till ca 45-60 minuter innan servering. 250 g Lindahls yoghurt-kvarg hallon/vanilj (eller lätt vaniljkvarg). Ställ in i frysen i minst 3-4 timmar. Ta ut cheesecaken ca 45-60 minuter innan den ska ätas så att den tinar lite och blir krämig. 17,5 g fett 5-6 timmar. ca 45-60 minuter. 250 g Lindahls yoghurt-kvarg hallon/vanilj (eller lätt vaniljkvarg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.