Ta upp gelatinbladen och blanda ihop med grädden. Trots den trista sommaren har det blivit en hel del bär i jordgubbslandet som ligger nedfrysta i väntan på något gott att laga
Koka upp grädden med sockret och vaniljstången (dela den och skrapa ur fröna och lägg i grädden). Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i 5 min
Pannacotta är ett säkert kort och jordgubbspannacotta har jag t. Jordgubbar hör sommaren till och man kan äta de som de är och så kan man göra en massa bakverk med dem och vad du än väljer så kan jag lova att det blir en hit
se, en tjej som gör otroligt inspirerande maträtter med LCHF, och jag ska försöka att styra upp mitt ätande nu efter att ha fuskat hit och dit i ett antal veckor, i Texas så är det ju svårt att inte *fuska*
Det här är mitt bidrag till Månadens sötsak med temat Rött. Koka upp jordgubbarna (försiktigt om de är frysta) med citronsaft och strösocker i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.