Skala mangonoch skär bort köttet från kränan. Det här receptet och fotot kommer från bloggen Apron and Sneakers - Cooking and travelling in Italy som har en hel del goda recept
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Torsk med het mangooch räkröra. Blanda limeskal, juice, chili och koriander med räkröran. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka i tärningar och lägg i en skål
Ni blandar helt enkelt mango chutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Blanda saft och skal med apelsinjuice och kryddorna i en kastrull. Eftersom det är fredag idag kommer här ett tips på en riktigt god dessert som man faktiskt kan äta med gott samvete
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna mangon, är du osäker på hur du gör på bästa sätt så kolla på denna länk
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilikaoch vitlök. Än så länge har vi lyckats få in färs på menyn varannan vecka i alla fall och jämfört med tidigare så är det en klar förbättring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.