Sätt ungen på 125°C. Vispa ihop ägg och florsocker i en bunke över vattenbad. Se till att bunken passar kastrullen så det inte "läcker" ut någon vattenånga
Igår testade jag att göra hela receptet, toppat med jordgubbsmaräng. Jordgubbsmaräng. . Som ni kanske minns lagade jag den här pajen häromdagen, med mandel och citronkräm och färska jordgubbar
4 äggvitor. 5 dl socker - ja, det stämmer. 1 tsk citronsaft. 1 msk jordgubbssylt. (röd karamellfärg). Vispa äggvitor, socker och citronsaft över vattenbad tills sockerkristallerna löst upp sig
4 äggvitor. 5 dl socker - ja, det stämmer. 1 tsk citronsaft. 1 msk jordgubbssylt. (röd karamellfärg). Vispa äggvitor, socker och citronsaft över vattenbad tills sockerkristallerna löst upp sig
På toppen en luftig jordgubbsmaräng. Men för er som älskar när den kraftfulla chokladsmaken bryter av mot den söta jordgubbsmarängen ska definitivt använda er av mörk choklad istället
Igår hade jag några äggvitor över, så jag ville testa att göra jordgubbsmaräng. JordgubbsmarängMan kan byta ut jordgubbarna mot andra bär och då kan man eventuellt hoppa över att mixa bären, beroende på sort, hallon behöver t ex
övergångsmat. att gå från köttätare till vegeterian. tips och idéer. Idag hoppar vi över veckomatsedeln. Det har varit påsklov och jag har varit på resande fot, så middagarna har varken planerats eller dokumenterat
Seg jordgubbsmaräng på rulle. Midsommar närmar sig och jordgubbstårta är ett måste. I helgen provbakade jag en ny typ av marängtårta som var lätt att göra och med såna ingredienser man har hemma, eller i alla fall kan köpa i vilken butik/kiosk som helst
4 äggvitor. 5 dl socker - ja, det stämmer. 1 tsk citronsaft. 1 msk jordgubbssylt. (röd karamellfärg). Vispa äggvitor, socker och citronsaft över vattenbad tills sockerkristallerna löst upp sig
Jag bytte ut hans glutenfria pajdeg till en vanlig mördeg och hoppade över jordgubbsmarängen. . Det här receptet såg jag Magnus Johansson laga i Nyhetsmorgon i förra veckan, eller iaf en variant på det
Jordgubbsmaräng. Hacka ihop smör, florsocker, vetemjöl, salt och vaniljsocker, gärna i matberedare. Tillsätt ägg och blanda hastigt ihop till en jämn pajdeg
Det var så att jag hade gjort lite maräng eftersom jag skulle bjuda mina arbetskamrater på den eminenta rabererpajen med jordgubbsmaräng som var med i senaste Buffé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.