Vispa i en stor bunke ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt olja och smör. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och tillsätt det försiktigt, växelvis med mjölken
Detta är en snabb enkel och sorbè liknande glass med en frisk smak. Mixa jordgubbarna till fina "smulor" och häll i kesellan och florsockret ( honungen)
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Här om kvällen så njöt jag och min prinsessa Ellen på två fantastiska goda glassar. En mer fräsch och fylld med mycket nyttigheter och en mer vuxensmak smaksatt med jordnötssmör och kakao
Jag blev lite baksugen när vi ätit och ugnen fortfarande var varm så jag svängde ihop några muffins Ingredienser till 6-7 st stora muffins. Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker Rör ner olja och mjölk , rör till en jämn smet Sätt ut stora muffinsformar på en muffinplåt eller vanlig plåt Fyll upp en tredjedel av formen med smet Lägg i lite hackad vit choklad Fyll på med smet så att det täcker chokladen men ändå lämnar nån cm till kanten av formen Strö över flagad mandel Grädda i ca 20 min, täck över med folie om mandeln skulle bli bränd 6-7 st stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.