Jordgubbs och hallonglasstårta med savoiardikex
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mandelbotten
  • 300 g mandelmassa
  • 3 ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 droppar bittermandelolja
  •  
  • Fylling
  • 2 gelantinblad
  • 1 äggvita
  • 5 dl vispgrädde
  • 5 äggulor
  • 2 dl florsocker
  • 2 pkt frysta hallon (a225g)
  • rivet skal och saft
  •  
  • Garnering
  • 4 dl vispgrädde
  • 26 savoiardikex
  • ½ liter jordgubbar
  • ½ liter hallon
  • 1 sidenband ca120cm långt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.