Jordgubbs- och vallmotårta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 100 g vetemjöl
  • 25 g potatismjöl
  • 25 g blå vallmofrön
  • mortlade
  • 4 ägg
  • delade i gulor och vitor
  • 175 g socker
  • 1 nypa salt
  • 3 msk vatten
  • varmt
  •  
  • Fyllning
  • 7 gelatinblad
  • 800 g jordgubbar
  • 125 g socker
  • 3 msk citronsaft
  • 750 g vispgrädde
  • 2 msk florsocker
  • 1½ dl fläderblomssaft
  •  
  • Garnering
  • Florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.