Tvådagars kanel- och kardemummabullar. Marinerade jordgubbar med grönpeppar och apelsingrädde. Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad
Häll kokosmjölk, grädde och gelésocker i kastrull. Skär bort rotstock och skal på ananasen. Blanda med rom, urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta
Detta är en snabb enkel och sorbè liknande glass med en frisk smak. Mixa jordgubbarna till fina "smulor" och häll i kesellan och florsockret ( honungen)
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Här om kvällen så njöt jag och min prinsessa Ellen på två fantastiska goda glassar. En mer fräsch och fylld med mycket nyttigheter och en mer vuxensmak smaksatt med jordnötssmör och kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.