Semestern är igång och då regnet öser ner så blev det lite tid i köket denna dag. Resultatet blev en supergod och frisk marmelad som garanterat blir populärt frukostpålägg på den rostade mackan eller skorpan
Detta är en snabb enkel och sorbè liknande glass med en frisk smak. Mixa jordgubbarna till fina "smulor" och häll i kesellan och florsockret ( honungen)
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Jordgubbar och rabarber är en klassisk och oslagbar kombination. Vilken tur att det finns så fina och prisvärda frysta jordgubbar, så jag kan göra min sylt redan nu
Här om kvällen så njöt jag och min prinsessa Ellen på två fantastiska goda glassar. En mer fräsch och fylld med mycket nyttigheter och en mer vuxensmak smaksatt med jordnötssmör och kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.