Helgens bakning blev en lite kladdig muffins med bitar av jordgubbar och vitchoklad. Jag gjorde dessutom en vitchokladglasyr och dekorerade dem enligt helgens kärlekstema
Rör ner jordgubbarna. Smält den vitachokladen och rör ner i smeten. tina något, rör runt så att jordgubbarna går i sönder och smeten får en härligt rosa färg
Garnera med hyvlad vitchoklad, citronmeliss och servera tillsammans med färska jordgubbar. Bred ut jordgubbsblandningen i formen försiktigt så att det täcker chokladbottnen
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vitachoklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Häll ner den smälta chokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken
Kommentarer
manuela-2
Frosting är som morotskakeglasyr i konsistens. God men söt!
Logga in eller Registrera för att kommentera.