Jasminmuffins är min kopp te!
Tiden på Tegelbacken
Tiden på Tegelbacken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-5 påsar jasminte (beroende på hur stark smak man vill ha)
  • 2 dl mjölk
  • 0,5 dl kvarg
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 dl socker
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 120 g smält margarin
  • 2 ägg Koka upp mjölken och låt tepåsarna dra i 10-15 minuter Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver i en bunke. Häll över mjölk, kvarg, smält margarin samt ägg och rör till en klumpfri smet.
  • 180 grader ca
  • 20 minuter eller tills de fått fin färg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.