En bildgoogling senare hade jag lärt mig att en majrova ofta är liksom rosa längst upp och har vitt "fruktkött", men att den också kunde se ut lite som en kålrot
Ni som följer min blogg vet att jag gärna lagar svenskhusmanskost. Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör går den alltid hem, dessutom ärden lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnen under den timme det tar innan det hela är klart
Det är åtminstone en bra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
Kräver bara mjöl och vatten och att man vårdar den och ger den ny näring. Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Vad passar bättre så här i början av veckan att fresta med enfrusen malteserscheesecake. I helgen ska jag faktiskt gå en chokladpralinkurs för Jan Hedh på restaurangakademien i Stockholm
Närman tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Smeten blev något mörkare i färgenmen för övrigt gick det bra och jag skulle inte tro att någon kommer märkaskillnaden
Och jag får nog allt erkänna att jag ären chocoholic för även om jag njöt något alldeles kolossalt av denhärgodbiten, så kunde jag bara inte motstå att bre lite extra chokladglasyr över tårtan (blev glasyr över som jag hade i kylen), jag menar choklad kan man aldrig få för mycket av
Ingefära, vitlök och chili ger bra smak. -en. Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. grader ca 45 minuter, jag kör den ofta längre för jag tycker det blir godare. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
Men idag vet man att rödbetan ären vän för den som vill äta hälsosamt. Förr trodde man att det var farligt att äta för många rödbetor, eftersom nitrat ansågs vara cancerframkallande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.