) JamieOlivers delikatesspotatis medvitlökoch rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarna lite snyggt. Vitlöksklyftorna ska ha skalet på och koka med potatisen
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlökoch chili
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Det är en del moment att göra men pastarätten blir jätte god med de vinbreseradade purjolökarna, parmaskinkan, parmesanosten och den krispiga pangrattaton med svamp, vitlökoch rosmarin
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlökoch chili
När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut. Hetta upp en rejäl skvätt olivolja i en stekpanna och tillsätt vitlökoch chili
Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Mixa oliverna medvitlöksklyftorna, olivoljan och balsamicovinägern till en slät pure. Här kommer ett recept på en olivkräm som man kan ha som lite antipasto tillsammans med lite grönsaker och rostat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.