Ankis chef, Susanne, är också hon väldigt intresserad av matlagning och gillar att prova nya recept. Susannes kycklingmiddag 8 pers8 kycklingfiléersalt och pepparhonung5 dl crème fraiche3 dl vispgrädde1 ask philadelphiaost naturell1-2 msk kinesisk soja1 msk kycklingfond1 msk kalvfond2-3 msk dijonsenap3 vitlöksklyftor2 pkt bacon200 g färska champinjonerSalta och peppra kycklingen, bryn den så den får lite färg
Jag skrattar lite åt att vi hittar anledningar till att få "lyxa" till det med kaka, semla, våfflor och pannkakor - det ska man väl kunna göra vilken dag som helst
Vi har tidigare i bloggen träffat Martina Koch, en stolt Assistentägare. Martina delar med sig av ett av sina favoritrecept, nämligen ett fanskt lantbröd, perfekt exempelvis till bruchetta
Det är svårt att inte börja spontan skratta och applådera när man ser hur bra resultatet blir efter man har “väckt” sin chef för att baka lite gott bröd
Kanske var det på Martinas femårsdag jag blev bjuden på den här kakan. Och lika lite som jag glömde Martina när hennes pappa och jag separerade, lika lite glömde jag den här kakan
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.