Hoppas ni hade en fin och mysig första advent. Vädret kunde väl ha varit mer juligt att önska men samtidigt var det riktigt mysigt här inne i stugvärmen med tända ljus, varm glögg och adventspyssel när blåsten tog i och regnet slog mot fönsterna
Fyll kycklingen med några skivor jalapeños och ost. Blanda grädde och chilisås. Lägg i kycklingen i en ugnsfast form och på med lite extra ost på filéerna, häll gräddblandningen runt om
Vi är inte helt överens om mängden soltorkad tomat och om den skulle ha mer styrka. Om man vill öka styrkan lite så kan man ta hälften av jalapeñon och steka den tillsamman med löken i starten
Dela kärna ur och finhacka chilin. chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño och chorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.