Jag börjar alltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagäri behov av atttillsättaimin kost för att må bra
Ulla var minhemkunskapslärare på högstadietoch det här receptet är väl ungefär det enda viktigaattminnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligenoch vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Nästa vecka hoppas jagatt det blir helt snöfritt för då är det minoch Mannens tur att hålla undan eventuell nederbörd från föreningens gård där folk behöver kunna ta sig fram
Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul och avslappnande tyckerjag. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jagvillatt de skall smaka
De här gjorde jagi julas, jättegoda men ha i saft från citronen också tyckerjag. Jagfick nya skidornärjag fyllde år och de testade jagigåroch de var heeelt fantastiska, trodde aldrigatt det skulle vara en sån skillnad
Min erfarenhet säger mig dock att det är mer hållbart på siktattinkludera långsamma kolhydrater som råris, bovete ochquinoa samt baljväxter som till exempel inteingårnär man äter enligt paleo
Av den ursprungligalinssoppan från Ustica står inte mycket attfinna, säkert hälften av ingredienserna saknades, men det var ändå denna soppa jag hade i åtanke närjag gjorde något av det mest tillfredställande man imitt tycke kan göra isitt kök - jag tog av det som fanns hemma
Smaka av med salt, jagtycker det är gott med rejäl sälta i kryddsmör. Jag äter alltså alltid extra smör tillmin mat, inteminst för att det gör maten så mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.